Onze medewerkers

Benieuwd wie de krachten achter Regioleads zijn? Met trots stellen wij ze aan je voor:

Chris
ChrisEigenaar

Chris is marketingexpert en neemt de dagelijkse strategische beslissingen. Daarnaast houdt hij de trends goed in de gaten, zodat we alle kansen benutten om meer omzet voor jou te realiseren. Tussendoor speelt hij graag een potje tafelvoetbal op kantoor.

Jelmer
JelmerVestigingsmanager

Jelmer houdt overzicht over alle zaken, verzorgt het klantcontact en houdt van slechte grappen op vrijdag. Bel je naar ons? Dan krijg je waarschijnlijk Jelmer aan de telefoon. Hij weet precies wat wij kunnen betekenen voor jou!

Sander
SanderContent Manager

Onze contentexpert! Sander haalt alles uit onze websites en zorgt ervoor dat de sites goed vindbaar zijn in de zoekmachines. Zo halen we elke dag meer bezoekers en leads voor jou binnen. Ook is Sander een geduchte tegenstander tijdens de potjes tafelvoetbal.

Jacob
JacobContent Manager

Jacob is onze gedreven online marketeer en zorgt ervoor dat websites beter zichtbaar zijn. Niet alleen door het toepassen van SEO, maar ook door online advertentiemogelijkheden te benutten.

Danella
DanellaContent Manager

Danella is een ster in SEO-teksten schrijven en keywords vinden. Ze publiceert pagina’s, stelt briefings op en schrijft teksten. Zo maakt ze van een lezer een potentiële klant.

Tineke
TinekeTekstschrijver

Tineke zorgt ervoor dat er kwalitatieve teksten op onze websites staan. Ze weet er alles over wat er nodig is om de juiste informatie te geven. Een goede informatieve tekst is belangrijk voor de vindbaarheid en de leads.

Jeanine
JeanineTekstschrijver

Jeanine is onze taalkundige op kantoor en weet alles over de Nederlandse taal. Inmiddels mag ze zich ook een expert noemen op het gebied van de Vlaamse taal. Jeanine onderzoekt de trends en kansen in Vlaanderen, zodat we nog meer potentiële klanten aantrekken.

Maud
MaudService & administratie

Maud zorgt er elke dag voor dat de beste leads doorgezet worden naar onze klanten. Ook zorgt ze voor de administratie en neemt ze de telefoon op. Heb je vragen? Maud helpt je graag!

Lisa
LisaService & administratie

Lisa is de drijvende kracht achter het werven en aansluiten van nieuwe klanten. Daarnaast zorgt ze ervoor dat de administratie up-to-date blijft. Ook verzorgt ze de planning van het servicecenter en geeft ze feedback waar nodig.

Jaimy
JaimyServicecenter

Jaimy is één van onze vaste medewerkers op het servicecenter. Ze zorgt met haar scherpe en kritische blik ervoor dat de kwaliteit van de leads hoog blijft. Door het werk van Jaimy ontvang je alleen de aanvragen die je wilt ontvangen.

Lianne
LianneServicecenter

Lianne werkt op het servicecenter en controleert de leads op kwaliteit. Ze stuurt elke lead van een potentiële klant razendsnel door naar jou! Ook in de avonden en weekenden zorgt Lianne voor de beste service.

Jelyn
JelynServicecenter

Jelyn is één van onze doorzetters in de avond. Maar ook in het weekend controleert zij samen met Inge de kwaliteit van de  leads die binnenkomen en zet die zo snel mogelijk door naar onze klanten.

Inge
IngeServicecenter

Ook in de avonden en tijdens het weekend wordt er gewerkt op ons servicecenter. Inge is één van de medewerkers die de leads buiten de kantooruren doorstuurt naar jou! Potentiële klanten hoeven bij ons nooit lang te wachten.

Tessa
TessaServicecenter

Tessa werkt op het servicecenter. Ze zorgt ervoor dat de potentiele klant en het bedrijf met elkaar in contact komen. Daarnaast voert ze ook diverse administratieve werkzaamheden uit. Ze is zowel doordeweeks op kantoor als in het weekend vanuit huis actief.

Anke
AnkeServicecenter

Op het servicecenter controleert Anke de leads op kwaliteit en zorgt ze ervoor dat juiste lead bij de juiste partner terecht komt. Daarnaast is ze ook werkzaam op de telefonische helpdesk, waar ze zowel bedrijven als potentiele klanten verder helpt. Ook houdt ze de administratie bij.

Debby
DebbyServicecenter

Debby is actief als servicecentermedewerker. Op de telefonische helpdesk beantwoordt ze vragen en helpt ze klanten verder. Debby ondersteunt bij het doorzetten van leads en voert diverse administratieve werkzaamheden uit.

Sanne
SanneJunior Content Manager

Sanne ondersteunt de afdeling content bij het publiceren en schrijven van SEO-teksten. Daarnaast werkt ze aan het opbouwen en updaten van databases voor diverse websites.