Onze medewerkers

Benieuwd wie de krachten achter Regioleads zijn? Met trots stellen wij ze aan je voor:

Chris
ChrisEigenaar

Chris is de eigenaar van het bedrijf en expert in online marketing en leadgeneratie. Hij ziet nieuwe kansen en neemt de strategische beslissingen. Daarnaast heeft Chris het overzicht op alle zaken.

Jelmer
JelmerAlgemeen Directeur

Jelmer zijn kracht is dat hij de juiste mensen op de juiste plek weet te zetten. Hij is verantwoordelijk voor de sales, het aangaan van nieuwe partnerships en het behouden van het klantenbestand.

Sander
SanderHoofd Marketing

Sander zijn hart gaat sneller kloppen van alles wat met online marketing te maken heeft, van zoekmachine optimalisatie tot ab-testing. Samen met het gehele marketingteam maakt hij websites succesvol.

Danella
DanellaContent Manager

Danella is een echte duizendpoot; ze voert keywordonderzoek uit en stelt briefings op, publiceert en verbeterd pagina’s en houdt zich ook bezig met het uitvoeren van diverse onderzoeken en analyses.

Sanne
SanneContent Manager

Sanne ondersteunt de afdeling content bij het publiceren en verbeteren van pagina’s. Daarnaast werkt ze aan het opbouwen en updaten van bedrijvendatabases voor diverse websites, zodat deze altijd compleet zijn.

Bas
BasContent Manager

Bas houdt zich niet alleen bezig met het verbeteren van conversie, maar ook van design en tekst op de websites. Daarnaast zet Bas met zijn video editing-skills de mooiste video’s voor op de websites in elkaar.

Tineke
TinekeTekstschrijver

Van een pakkende wervingstekst tot een goed scorende SEO-tekst: Tineke ademt letters en spreekt bezoekers op de juiste manier aan. Ze stelt ook briefings op voor Duitse en Franse tekstschrijvers.

Arjan
ArjanHoofd Administratie

Arjan focust zich op het bijwerken en onderhouden van de financiële administratie. Ook de automatisering van de administratie behoort tot het takenpakket van Arjan. Daarnaast ondersteund Arjan de ICT.

Inge
IngeServicecenter

Ook in de avonden en weekenden doen potentiële klanten contactaanvragen op onze websites. Inge controleert de leads op kwaliteit en zorgt ervoor dat de potentiële klanten terecht komen bij de juiste afnemers.