Loading...
Administratie

Onze medewerkers

Benieuwd wie de krachten achter Regioleads zijn? Met trots stellen wij ze aan je voor:

Chris
ChrisEigenaar

Chris is marketingexpert en neemt de dagelijkse strategische beslissingen. Daarnaast houdt hij de trends goed in de gaten, zodat we alle kansen benutten om meer omzet voor jou te realiseren. Tussendoor speelt hij graag een potje tafelvoetbal op kantoor.

Jelmer
JelmerVestigingsmanager

Jelmer houdt overzicht over alle zaken, verzorgt het klantcontact en houdt van slechte grappen op vrijdag. Bel je naar ons? Dan krijg je waarschijnlijk Jelmer aan de telefoon. Hij weet precies wat wij kunnen betekenen voor jou!

Sander
SanderContent Manager

Onze contentexpert! Sander haalt alles uit onze websites en zorgt ervoor dat de sites goed vindbaar zijn in de zoekmachines. Zo halen we elke dag meer bezoekers en leads voor jou binnen. Ook is Sander een geduchte tegenstander tijdens de potjes tafelvoetbal.

Rinse
RinseContent Manager

Rinse weet alles over websites. Nieuwe teksten, pagina’s of andere content nodig? Rinse zorgt ervoor dat het snel op de website gezet wordt. Door zijn updates komen er steeds meer potentiële klanten op de websites.

Tineke
TinekeTekstschrijver

Tineke zorgt ervoor dat er kwalitatieve teksten op onze websites staan. Ze weet er alles over wat er nodig is om de juiste informatie te geven. Een goede informatieve tekst is belangrijk voor de vindbaarheid en de leads.

Danella
DanellaTekstschrijver

Voor informatieve en wervende teksten moet je bij Danella zijn. Zo maakt ze van een lezer een potentiële klant. Naast tekstschrijven zorgt zij er ook voor dat onze websites altijd up-to-date zijn en publiceert ze nieuwe websites.

Jeanine
JeanineTekstschrijver

Jeanine is onze taalkundige op kantoor en weet alles over de Nederlandse taal. Inmiddels mag ze zich ook een expert noemen op het gebied van de Vlaamse taal. Jeanine onderzoekt de trends en kansen in Vlaanderen, zodat we nog meer potentiële klanten aantrekken.

Shelley
ShelleyService & administratie

Shelley zorgt er elke dag voor dat de beste leads doorgezet worden naar onze klanten. Ook zorgt ze voor de administratie en neemt ze de telefoon op. Heb je vragen? Shelley helpt je graag!

Esther
EstherService & administratie

Esther werkt samen met Shelley op de administratie en het servicecenter. Daarnaast werft ze nieuwe klanten voor al onze branches. Wil je graag meer informatie over het ontvangen van leads? Esther staat je graag te woord!

Lianne
LianneServicecenter

Lianne werkt op het servicecenter en controleert de leads op kwaliteit. Ze stuurt elke lead van een potentiële klant razendsnel door naar jou! Ook in de avonden en weekenden zorgt Lianne ervoor dat we de beste service bieden.

Jaimy
JaimyServicecenter

Jaimy is één van onze vaste medewerkers op het servicecenter. Ze zorgt met haar scherpe en kritische blik ervoor dat de kwaliteit van de leads hoog blijft. Door het werk van Jaimy ontvang je alleen de aanvragen die je wilt ontvangen.

Inge
IngeServicecenter

Ook in de avonden en tijdens het weekend wordt er gewerkt op ons servicecenter. Inge is één van de medewerkers die de leads buiten de kantooruren doorstuurt naar jou! Potentiële klanten hoeven bij ons nooit lang te wachten.