Onze medewerkers

Benieuwd wie de krachten achter Regioleads zijn? Met trots stellen wij ze aan je voor:

Chris
ChrisEigenaar

Chris is de eigenaar van het bedrijf en expert in online marketing en leadgeneratie. Hij ziet nieuwe kansen en neemt de strategische beslissingen. Daarnaast heeft Chris het overzicht op alle zaken.

Jelmer
JelmerAlgemeen Directeur

Jelmer zijn kracht is dat hij de juiste mensen op de juiste plek weet te zetten. Hij is verantwoordelijk voor de sales, het aangaan van nieuwe partnerships en het behouden van het klantenbestand.

Sander
SanderHoofd Marketing

Sander zijn hart gaat sneller kloppen van alles wat met online marketing te maken heeft, van zoekmachine optimalisatie tot ab-testing. Samen met het gehele marketingteam maakt hij websites succesvol.

Danella
DanellaContent Manager

Danella is een echte duizendpoot; ze voert keywordonderzoek uit en stelt briefings op, publiceert en verbeterd pagina’s en houdt zich ook bezig met het uitvoeren van diverse onderzoeken en analyses.

Sanne
SanneJunior Content Manager

Sanne ondersteunt de afdeling content bij het publiceren en verbeteren van pagina’s. Daarnaast werkt ze aan het opbouwen en updaten van bedrijvendatabases voor diverse websites, zodat deze altijd compleet zijn.

Bas
BasJunior Content Manager

Bas houdt zich niet alleen bezig met het verbeteren van conversie, maar ook van design en tekst op de websites. Daarnaast zet Bas met zijn video editing-skills de mooiste video’s voor op de websites in elkaar.

Thijs
ThijsJunior Content Manager

Thijs houdt zich als junior content manager hoofdzakelijk bezig met het publiceren en verbeteren van pagina’s. Daarnaast ondersteunt Thijs bij het omzetten van websites, zodat deze up-to-date blijven!

Wilbert
WilbertJunior Content Manager

Als junior content manager werkt Wilbert aan het publiceren en verbeteren van pagina’s en zorgt hij voor linkbuilding. Wilbert ondersteund de marketing afdeling waar nodig.

Dorine
DorineJunior Content Manager

Dorine haar werkzaamheden zijn het verbeteren en publiceren van pagina’s en het schrijven van artikelen. Ook ondersteund Dorine de afdeling met haar Duitse-taal skills en werkt ze aan diverse projecten.

Tineke
TinekeTekstschrijver

Van een pakkende wervingstekst tot een goed scorende SEO-tekst: Tineke ademt letters en spreekt bezoekers op de juiste manier aan. Ze stelt ook briefings op voor Duitse en Franse tekstschrijvers.

Jeanine
JeanineTekstschrijver

Jeanine is onze ervaren tekstschrijver en taalkundige op kantoor. Ze zorgt voor foutloze, pakkende content. Jeanine werkt aan het opbouwen en updaten van bedrijvendatabases en websites.

Arjan
ArjanHoofd Administratie

Arjan focust zich op het bijwerken en onderhouden van de financiële administratie. Ook de automatisering van de administratie behoort tot het takenpakket van Arjan. Daarnaast ondersteund Arjan de ICT.

Lisa
LisaHoofd Servicecenter

Lisa is de drijvende kracht achter het servicecenter: ze zorgt ervoor dat de doelstellingen worden behaald en maakt de planningen. Ze coacht haar team zodat zij samen succesvolle resultaten behalen.

Jaimy
JaimyServicecenter

Jaimy zorgt er met haar scherpe blik voor dat de kwaliteit van de leads hoog blijft en zet deze door naar klanten. Ook ondersteund ze de administratie en registreert ze klanten.

Jelyn
JelynServicecenter

Jelyn zet zich in de avonden en weekenden vol overgave in om de kwaliteit van de leads hoog te houden en deze zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen. Zo is de afnemer verzekerd van een kwalitatieve lead!

Inge
IngeServicecenter

Ook in de avonden en weekenden doen potentiële klanten contactaanvragen op onze websites. Inge controleert de leads op kwaliteit en zorgt ervoor dat de potentiële klanten terecht komen bij de juiste afnemers.

Tessa
TessaServicecenter

Tessa werkt op het servicecenter. Ze zorgt ervoor dat de potentiële klant en het bedrijf met elkaar in contact komen. Tessa voert ook diverse administratieve werkzaamheden uit. Ze is zowel doordeweeks op kantoor als in het weekend actief.

Anke
AnkeServicecenter

Anke is actief als servicecentermedewerker. Op de telefonische helpdesk beantwoordt ze vragen en helpt ze klanten verder. Anke ondersteunt bij het doorzetten van leads en voert diverse administratieve werkzaamheden uit.

Anke
AnkeSales

Op de afdeling sales houdt Anke zich bezig met het werven van nieuwe klanten. Ook linkbuilding valt onder haar takenpakket. Als de nood op het servicecenter hoog is, staat Anke altijd klaar om de afdeling te ondersteunen.

Silke
SilkeSales

Silke voert op twee afdelingen werkzaamheden uit: bij sales werft ze vol overgave nieuwe klanten. Op het servicecenter focust Silke zich op administratieve werkzaamheden en telefonie.