over ons

Over ons

Wil je meer weten over ons? Dan stellen we ons graag voor. Wij zijn gespecialiseerd in het werven van potentiële klanten. Dit doen we door gebruik te maken van diverse “media”, hierdoor zorgen we dat klanten in contact komen met de juiste vakspecialisten.

Wie zijn wij?

Wij van regioleads richten ons op het werven van nieuwe klanten voor diverse bedrijven. Het is onze taak om te zorgen dat vakspecialisten in contact komen met consumenten en vice versa. Zo kiest de consument zelf welke specialist de klus komt doen en kiezen specialisten welke soort klussen zij aannemen. Je ontvangt altijd offerteaanvragen van potentiële klanten uit je eigen regio, omdat wij vakspecialisten uit heel Vlaanderen genereren. Dankzij de kennis en ervaring die wij hebben, zorgen we ervoor dat we nieuwe klanten voor je genereren, die jij uiteindelijk zelf binnenhaalt.

Nieuwe klanten werven: leads

Leads zijn potentiële klanten die interesse hebben in de diensten van de vakman. In ons netwerk staat kennis en ervaring centraal. Zo willen wij ervoor zorgen dat bedrijven nieuwe klanten binnenhalen en dat consumenten zo goed mogelijk geholpen worden.

Wat is uniek aan onze werkwijze?

Je ontvangt leads uit je eigen regio en je betaalt per lead. Dit houdt in dat je geen risico hebt: geen leads betekent dus ook geen kosten. Daarnaast bepaal je zelf wat voor soort leads je wilt ontvangen.

Passie voor leadgeneratie

Wij hebben een passie voor leadgeneratie. Leadgeneratie is een ander woord voor het genereren van potentiële klanten. Deze potentiële klanten worden leads genoemd. Wanneer je weinig klanten hebt en op zoek bent naar meer werk, helpen wij je graag bij leadgeneratie. Wij hebben de afgelopen tijd veel vakspecialisten geholpen met het genereren van leads.

0
Aanvragen per maand
0
Klanten
0
Vakkundige medewerkers
0
Jaar ervaring

Snel & flexibel

Onze service is snel en flexibel, hierdoor verloopt de communicatie altijd soepel. Er is één direct aanspreekpunt. Zij zijn altijd te bereiken op werkdagen. Ben je toch ontevreden met een lead, dan is het geen probleem om de lead te reclameren.

  • Één centraal aanspreekpunt

  • Snelle en flexibele service

  • Eenvoudig leads reclameren