Vochtbestrijding leads: nieuwe klanten uit jouw regio

Nieuwe klanten werven kost veel tijd en geld. Jij weet dat als vakspecialist waarschijnlijk als geen ander. Natuurlijk kun je extra advertentieruimte inkopen, of de focus leggen op het werven van nieuwe klanten via je website. Het is echter een flinke investering en het rendement (het aantal nieuwe klanten) is bij aanvang vaak nog onbekend.

Zoek jij een effectieve manier om nieuwe klanten te werven?

Dan doe je dit eenvoudig door vochtbestrijding leads te kopen. Maar wat zijn leads precies? Een lead is in feite een potentiële klant. Deze potentiële klanten ontvang jij in je mailbox, of krijg je direct aan de lijn. Zo kun jij je focussen op je vakwerk en zorgen wij voor nieuwe klanten. Benieuwd naar de voordelen van onze service? Lees dan snel verder!

Wat zijn vochtbestrijding leads?

Wat is een lead? Een lead is een potentiële klant. Deze lead is een websitebezoeker en laat contactgegevens achter via het offerteformulier. Zo is het mogelijk om contact op te nemen met diegene. Het is ook een mogelijkheid dat de potentiële klant via de telefoon contact opneemt. Jij staat de klant te woord en voert de klus uit.

Nagiveer op deze pagina direct naar:
Hoe werkt het? | Voordelen van leadgeneratie | Leads uit je regio | Bepaal je gewenste klussen | Waarom Regioleads? | Veelgestelde vragen

nieuwe klanten

Voordelen van onze werkwijze

 • Betaal per lead: geen leads betekent ook geen kosten

 • Je bepaalt zelf wat voor leads je wilt ontvangen, uit welke regio en wat voor soort klus

 • Er wordt een kwaliteitscontrole gedaan door ons servicecenter

Nieuwe vochtbestrijding klanten werven, wat zijn opties?

Er zijn natuurlijk veel opties om nieuwe vochtbestrijding klanten te werven. Denk bijvoorbeeld aan telefonische acquisitie, advertentieruimte kopen, emailmarketing, social media, of investeren in je website.

Ik wil hier liever niet te veel tijd of geld in steken, wat nu?

Dan is het natuurlijk een slimme optie om de leadgeneratie uit te besteden. Dankzij onze ruime ervaring in b2c leadgeneratie beschikken we over de juiste kennis om jou te helpen met het werven van nieuwe klanten. Dit scheelt je veel tijd en moeite en je hoeft geen extra personeel aan te nemen of specialisten in te huren. Je bent bovendien ook verzekerd van kwalitatieve leads.

Hoe werkt het kopen van leads precies?

Leads inkopen is vrij simpel. Je investeert een vast bedrag per vochtbestrijding lead en kiest zelf wat voor soort leads je wilt ontvangen. Wij zorgen ervoor dat de informatie op de websites relevant is en er een duidelijk contact- of offerteformulier is, zodat potentiële klanten eenvoudig hun gegevens kunnen achterlaten.

Als nieuwe klanten offerteaanvragen doen, komen deze binnen bij ons servicecenter. Hier worden de vochtbestrijding leads gecontroleerd op kwaliteit, waarna ze naar jou doorgezet worden. Jij handelt de opdracht verder af en voert de klus uit.

 • Via onze websites ontvangen wij aanvragen.

 • Wij controleren deze aanvragen en sturen deze door naar jou.

 • Jij maakt een afspraak met de klant, of stuurt een offerte.

 • Betaal per ontvangen lead. Geen kleine lettertjes én geen abonnement.

De potentiële klanten kunnen via de websites contact opnemen. Hoe? Er zijn 2 opties: een offerte aanvragen of telefonisch contact.

1. Ontvang offerteaanvragen

Als er leads binnenkomen uit de regio, ontvang jij deze offerteaanvragen. Er is veel mogelijk. Zo is het een optie om de offerteaanvraag alleen naar jouw bedrijf te sturen. Maar je kunt ook kiezen voor aanvragen op basis van vergelijken. Dit houdt in dat de aanvragen naar 5 verschillende bedrijven, inclusief jouw bedrijf, gestuurd worden.

2. Direct de nieuwe klant aan de lijn

Wil je direct in contact komen met nieuwe vochtbestrijding klanten? Dan is het eenvoudig om contact op te nemen via de telefoon. Zo kom je er snel en gemakkelijk achter waar de klant naar op zoek is en wat zijn of haar wensen zijn.

Klanten werven met vochtbestrijding leads?

Probeer onze werkwijze gratis.

3 voordelen van lead generation

Met leadgeneratie bedoelen we alle activiteiten die gericht zijn op het in contact komen met potentiële klanten. Deze klanten leiden uiteindelijk tot meer omzet. Als het op lead generation aankomt, zijn er 3 interessante voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld prospecteren. Prospecteren is het benaderen van mensen die niets weten van jou of je diensten. Koude prospectie houdt in dat je ongevraagd mensen benadert. Leadgeneratie daarentegen zorgt dat iemand die interesse heeft in jouw dienst, een lead wordt en mogelijk een nieuwe klant.

Zoek jij een effectieve manier om je bedrijf snel te laten groeien? De voordelen van leadgeneratie zijn:

 • Je treft mensen die op zoek zijn naar jouw dienst;

 • De kosten per lead zijn relatief laag;

 • Het is gemakkelijk om resultaten te meten.

Warme leads kopen

Het is mogelijk om via ons warme leads te kopen. Bij warme prospectie hebben potentiële klanten al informatie over je vochtbestrijding diensten. Zij hebben zich al ingelezen over hun probleem en welke mogelijke oplossingen daarvoor zijn. Hierdoor laten ze hun contactgegevens achter, om op die manier met een specialist in contact te komen. Jij zorgt vervolgens dat het probleem van de klanten wordt opgelost.

warme leads kopen

Kwalitatieve vochtbestrijding leads

Het draait bij onze b2b en b2c leads om kwaliteit. Wij kunnen garanderen dat de zakelijke of particuliere leads die we leveren van goede kwaliteit zijn.

Dat is waanzinnig!

U denkt misschien: dat is waanzinnig, maar dat roept iedereen. Hoe zit dat dan? Iedere vochtbestrijding lead die bij ons binnen komt wordt op kwaliteit gefilterd door ons servicecenter. Dit houdt in dat we checken of alle informatie klopt, zoals de adresgegevens, het telefoonnummer en emailadres. En dat er natuurlijk een opdracht omschreven is. Pas wanneer de vochtbestrijding lead voldoet aan deze eisen wordt deze naar jouw bedrijf doorgestuurd.

Leads uit je eigen regio

Met onze vorm van acquisitie, namelijk leadgeneratie uitbesteden, bepaal je zelf de regio waar de leads vandaan komen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om zelf een werkgebied aan te geven, waardoor je vochtbestrijding leads uit je eigen regio ontvangt.

Je omzet verhogen door vochtbestrijding leads te kopen?

Probeer het gratis en vrijblijvend! Ontvang 5 offerteaanvragen.

Bepaal zelf welke vochtbestrijding leads je krijgt

Je bepaalt met onze vorm van leadgeneratie zelf welke vochtbestrijding leads je wilt ontvangen. Zo is het voor de hand liggend om als specialist zijnde te kiezen voor specifieke website leads die in jouw straatje thuishoren. Het is echter ook een optie om juist de wat bredere branches op te zoeken. Oftewel: pas de type leads aan op je werkzaamheden.

Iedere lead komt binnen via het servicecenter, waar er een kwaliteitscontrole uitgevoerd wordt. Hierdoor is het mogelijk om de leads te filteren. Een vochtbestrijding lead wordt dus nooit zomaar doorgestuurd.

Het wordt nog beter:

Ben je onverhoopt niet tevreden met de lead? Dan is het een optie om de lead te reclameren. Dit doe je eenvoudig door de lead terug te sturen naar het servicecenter. De lead wordt dan niet gerekend.

leadgeneratie

Wat zeggen vakspecialisten?

Dankzij Regioleads heb ik veel nieuwe klanten mogen ontvangen. De werkwijze die ze hanteren sluit goed aan op wat ik nodig had. Hierdoor heb ik meer werk in mijn eigen regio.

MEVR. STEVENS

Ik ontvang dagelijks aanvragen van verschillende potentiële klanten. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik veel nieuwe klanten heb en meer omzet genereer. Regioleads is fijn om mee samen te werken.

DHR. JACOBS

De service en dienstverlening die Regioleads aanbiedt is top. Hierdoor ben ik in contact gekomen met allemaal nieuwe klanten, wat ervoor gezorgd heeft dat ik meer omzet heb!

DHR. WOUTERS

5 redenen om te kiezen voor Regioleads

Waarom kiezen voor onze service? Wij geven je 5 aantrekkelijke redenen om te kiezen voor ons. Zo bepaal je zelf wat voor soort leads je wilt ontvangen. Daarnaast is er geen risico, omdat je per lead betaalt. Je kiest zelf uit welke regio je de leads wilt ontvangen. Er wordt bovendien altijd een kwaliteitscontrole gedaan door ons servicecenter, zo ben je verzekerd van goede leads. Tot slot is het een optie om eenvoudig de leads te reclameren als je niet tevreden bent.

Laat dit eens op je inwerken. De 5 redenen op een rij:

 • Zelf de type leads bepalen: als je vochtbestrijding specialist bent, kies je bijvoorbeeld specifiek voor leads die in jouw branche horen

 • Geen risico: je betaalt per lead

 • Je kiest zelf uit welke regio jij leads wilt ontvangen

 • Elke lead wordt gecontroleerd door het servicecenter op kwaliteit

 • Eenvoudig leads reclameren via het servicecenter

Probeer het gratis!

Wil je deze methode van nieuwe klanten werven of meer klanten genereren proberen? Neem dan direct contact met ons op. Vul het contactformulier in, zodat wij je bellen om meer informatie te geven. Je ontvangt vervolgens gratis 5 offerteaanvragen van leads. Door het uit te proberen, kom je erachter of deze werkwijze iets voor je is. Er zit geen risico aan, want je probeert het gratis uit.

Probeer het gratis & vrijblijvend uit!

Veelgestelde vragen

Dit doe je door het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen via de telefoon. Je ontvang vervolgens 5 gratis offerteaanvragen in je mailbox.

Na de proefperiode is het mogelijk om te verlengen. Hier zitten geen vaste kosten aan vast en je hebt ook geen verplichte leadafname. Je bepaalt zelf wat voor soort leads je afneemt. Je ontvang dagelijks leads en zit niet vast aan een abonnement.

In de gratis proefperiode ontvang je maximaal 5 offerte aanvragen van potentiële klanten. Daarna hangt het af van de regio, de soort leads en het budget.

Na de gratis proefperiode verschilt de prijs per offerteaanvraag per categorie en per markt. Neem contact met ons op per telefoon of mail voor meer informatie hierover.

Omdat de samenwerking voor beide partijen voordeel moet brengen. Dit is de reden dat er een flexibele manier van werken gehanteerd wordt.

Contact opnemen met de klant gebeurt via de telefoon of per email.

Ook voor andere soorten leads

Naast vochtbestrijding leads is het ook mogelijk om andere soorten leads te ontvangen uit relevante branches. Wanneer je bijvoorbeeld gespecialiseerd bent in een bepaalde werkzaamheden en je momenteel alleen vochtbestrijding offertes ontvangt, is het mogelijk om dit uit te breiden en je horizon te verbreden door een andere branche toe te voegen aan je voorkeuren.

isolatie leads

Isolatie

vochtbestrijding leads

Vochtbestrijding

klusjesman leads

Klusjesman

glashandel leads

Glashandel

chape leads

Chape

ramen leads

Ramen